AVANTURE IZVAN TIJELA PDF

na 5tane rukupremagoredokvam se ozlijediti tijela je napu5tanje za stanje ldealno. Kada na krevetuili na tlu. nadlaktica moZebitidaljeod istine. ‘izvan,,i vidjetiih pogre5no. Takoder, lokalitet sviljudimoguoticiu nekom Jesulite pojedinosti dio objektivnog je mislitida akosu sve privladno trenutku tijekomsna. WILLIAM BUHLMAN Avanture Izvan Tjela Tesla Nikola – Covjek Izvan Vremena. croatian lenguage 22 Robert Peterson & Izvan Tjelesna Iskustva.

Author: Akinojinn Yoran
Country: Georgia
Language: English (Spanish)
Genre: Business
Published (Last): 19 April 2012
Pages: 392
PDF File Size: 1.67 Mb
ePub File Size: 11.27 Mb
ISBN: 273-5-41845-706-8
Downloads: 55003
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Gukazahn

Sada se ukazao kada sam ranjiv, u izmijenjenom stanju svijesti. Kakove su mu namjere i cilj?

HERMESOV POUČAK

Na primjer, mogli biste odabrati svoj omiljeni stolac kao svoj prvi cilj. Postoje li tamo zakoni ili pravila? Opkoljen sam nevjerojatnim prizorom razaranja. Nedostaju mi hrabrost i snaga da tijsla pomaknem. Bilo je to naprosto mjesto. Dok gledam ocean, zadivljen sam promjenom boja valova.

Moj pokojni ujak bio je jedina osoba koja me je ikada zvala Willie: Svijest mi se izgubila u vibracijama i pjesmi oceana. Scribd is the worlds largest social reading and publishing site.

  AYAK BILEI ANATOMISI PDF

Potreban si mi ovdje. Nisam imao potrebu plakati. Na nekim mjestima, oblaci energije dominirali su ambijentom. Po prvi puta potpuno sam vladao situacijom: Koja je njihova uloga? Ispred mene je pet metara visokih mesinganih i drvenih vrata.

William buhlman knjige pdf

Istog avqnture moj svjesni um kao daje stavljen u pogon: Da li lebde tik iznad svojih tijela? Svatko od nas ima pitanja, vezana uz svoju egzistenciju. Tehnika zvuka Nekoliko puta duboko uzdahnite i potpuno se opustite.

U istom pregledu, 78 posto ih je vjerovalo da su stekli trajnu korist. Mi to uzimamo zdravo za gotovo.

WILLIAM BUHLMAN Avanture Izvan Tjela – PDF Free Download

X-zrake, infracrvene zrake, radiovalovi i mikrovalovi. Kada se priviknete na njega, ovaj proces potpuno je prirodan i izuzetno ugodan. Zapravo, bio je toliko mlad, da ga nisam mogao odmah bar ne vizualno prepoznati.

Govore o dubokoj unutarnjoj mudrosti, zasnovanoj na vlastitom duhovnom iskustvu. Ivan vjerojatnije bi rekao: Zaista to nisam mogao objasniti Garyu – nikome to nisam mogao objasniti – no, dio moje zapanjenosti iskustvom proizlazio je iz brzine kojom se dogodilo.

  LINKSYS NR041 MANUAL PDF

Nekoliko puta duboko udahnite i potpuno se opustite Sada je vidim jasnije. Znajte, ipak, da se je ciljna tehnika oblik vizualizacije pokazala djelotvornom kod mnogih koji su tvrdili da imaju avanyure sposobnosti vizualizacije.

Remember me Forgot password? Smatrate li ovo duhovnim iskustvom? Omamljiva istina jasno se pojavljuje: Primili ste poseban dar energetske svjesnosti, prilagodenja i iscjeljenja. Svaki grad ili mjesto stvoren je i razvijen na osnovi svojih stanovnika. Koncept paralelnih univerzuma Ideja paralelnih univerzuma ili dimenzija nije nova.

Ova nas spoznaja dovodi na prag uzbudljive abanture avanture.

Ponovite u svojoj svijesti zvuk OM sedam puta.